Potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei “Litoral”, transmis luni, cea de-a treia editie a programului “Litoralul pentru toti” va incepe cu data de 1 septembrie si are o data finala estimata pentru 15 octombrie , dar care, practic, se va derula pana la 15 iunie 2009.

Pana in prezent, 15 hoteluri din statiunile de pe litoral s-au alaturat acestui program totalizand un numar de peste 4.000 de locuri de cazare. Tarifele pentru aceasta editie sunt, pentru un sejur de sase nopti, de 159 lei la un hotel de doua stele (fara mic dejun), 189 lei la hotel de trei stele (fara mic dejun) si 380 lei la cel de 4 stele cu mic dejun. “Ca si in editia de primavara a programului, oferta de cazare include, pe langa hoteluri de doua si trei stele si doua hoteluri de patru stele”, se mai arata in acelasi comunicat de presa.

Oferta se valorifica numai prin agentiile de turism, Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, care vor asigura si campania de promovare a programului.