Social 11 August 2008 03:27
Peste 100 de studenti si-au sacrificat o parte din vacanta pentru a le da o mana de ajutor sinistratilor din Moldova. Tinerii voluntari distribuie ajutoare si ii sprijina pe oameni sa isi refaca gospodariile.

Cei 100 de tineri fac parte din Uniunea Nationala a Studentilor din Romania. Impresionati de cele intamplate la Saucesti au renuntat sa mearga la mare sau la munte si au venit sa le dea o mana de ajutor sinistratilor.

"E mult de munca, e foarte mult de munca, ne facem iluzii sa credem ca ii vom putea ajuta pe toti din sat. Insa daca vom incerca, macar familiile de batrani sa ii aducem intr-un anumit punct sa poata si ei sa supravietuiasca" a declarat Gabi Apetrei, presedinte UNSR.

Sinistratii din Saucesti au fost impresionati de atitudinea tinerilor. Nu este pentru prima data cand studentii ii ajuta pe cei din zonele sinistrate.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.