Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca listele de candidaturi pentru Capitala nu s-au inchis, iar la sectoarele 3 si 4, se analizeaza situatia pentru desemnarea celui mai bun candidat, in conditiile in care s-au inscris mai multi liberali pentru acelasi colegiu.
Orban a precizat ca sunt mai multe colegii in care exista mai multi candidati si a dat exemplul sectoarelor 3 si 4 pentru care "se deruleaza ceretari si studii privind desemnarea candidatilor, astfel incat sa iasa cel mai bun". Vicepresedintele PNL a spus ca listele nu sunt deocamdata inchise si ca la nivelul sectorului 5 mai este de finalizat chestiunea candidaturii lui Cristian Banu- la Camera Deputatilor sau la Senat.

Precizarile vicepresedintelui PNL au fost facute la finalul intalnirii conducerii interimare a PNL Bucuresti. Orban a declarat, referitor la puterea PNL Bucuresti de a-si impune proprii candidati, ca in partid "se ajunge rar de tot la vot", iar in general se gasesc solutii "de natura consensuala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.