Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat ca numele Monei Musca si al Monicai Macovei nu se afla deocamdata pe listele partidului, dar ele vor fi discutate in cazul in care cele doua personalitati isi vor exprima dorinta de a candida intr-un colegiu uninominal, informeaza NewsIn.
"Nu se afla pe nicio lista numele Monei Musca sau al Monicai Macovei. Asta nu inseamna ca in perioada urmatoare, daca isi vor exprima dorinta de a candida, nu vom lua in discutie asemenea candidaturi", a declarat prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan. El a precizat ca nu a avut personal o discutie in acest sens cu fostul deputat liberal, insa, din punctul sau de vedere, Mona Musca "a platit cu varf si indesat o greseala facuta in tinerete". "S-a retras din viata publica. Cred ca orice om are dreptul la o a doua sansa in Romania si cu atat mai mult Mona Musca, despre care stim exact in ceea ce a constat problema dansei si ce a facut in toti acesti ani de tranzitie pentru politica romaneasca", a mai declarat Stolojan.

Fostul deputat PNL, Mona Musca, nu a dorit sa-si incalce decizia de a nu mai da declaratii presei, dar a precizat, recent, pentru NewsIn, ca, in momentul in care va decide o revenire, o va anunta.

Dupa ce a iesit din politica in urma verdictului de colaborator al Securitatii, confirmat de Curtea de Apel, Musca a demisionat din Parlament, insa, la cateva luni, Valeriu Stoica a precizat ca este posibila revenirea ei, in cazul introducerii votului uninominal.

Curtea de Apel Bucuresti a fixat pentru 2 octombrie primul termen al procesului in care Mona Musca cere revizuirea deciziei instantei din martie 2007, prin care i s-a respins solicitarea de desfiintare a verdictului de politie politica dat in cazul ei de CNSAS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.