Prim- vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat ca Adriean Videanu si Vasile Blaga sunt variante pentru postul de premier intr-un viitor Guvern democrat-liberal, potrivit NewsIn.

Intrebat daca ar accepta propunerea partidului pentru postul de premier intr-un viitor Guvern democrat-liberal, prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a raspuns: "Sa ajungem acolo". El a reamintit ca PD-L isi va nominaliza, dupa mijlocul lunii august, persoana care va ocupa scaunul de prim-ministru.

"Dupa cum stiti si domnul Videanu poate indeplini o asemenea functie, si domnul Blaga, si altii. Nu avem un singur om care poate sa duca o asemenea functie", a declarat Theodor Stolojan.

Theodor Stolojan si-a reiterat declaratia potrivit careia nu a luat inca o hotarare in cazul propriei candidaturi la alegerile parlamentare, dar a precizat ca, in cazul in care se va decide in acest sens, va alege un colegiu uninominal din Dambovita sau Bucuresti. "Eu m-am nascut in Targoviste. Deci variante sunt un colegiu in judeteul Dambovita sau in Bucuresti, unde locuiesc in prezent", a mai spus prim-vicepresedintele PD-L.

Secretarul executiv al Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, a declarat ca formatiunea va face public numele candidatului la functia de prim-ministru pe 11 august, in cadrul sedintei Colegiului Director.

"Pe 11 august, la Colegiul Director al PD-L, veti afla care este candidatul nostru pentru postul de premier", a declarat Mircea Toader.

Secretarul executiv al PD-L a mai precizat ca potentialul candidat nu a fost stabilit deocamdata. "Cu siguranta, insa, va fi o persoana din interiorul partidului", a afirmat Mircea Toader.

Presa centrala a vehiculat mai multe nume posibile pentru postul de premier al unui viitor Guvern PD-L-Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau chiar Gheorghe Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.