Fosta campioana olimpica la atletism Gabi Szabo a refuzat o propunere din partea PNL de a candida pentru un post de parlamentar, dar a refuzat-o, pe motiv ca este prea tanara pentru a se gandi la politica, potrivit NewsIn.

"Am avut o discutie de principiu cu domnul primar Chiliman care mi-a sugerat daca mi-ar placea sau nu sa ocup un loc in Parlamentul Romaniei", a declarat Szabo, citata de Realitatea TV. "Sunt foarte tanara sa ma gandesc la politica si va spun sincer ca nu, n-am acceptat sa candidez pe niciun loc in Parlament. Daca as fi acceptat propunerea domnului Chiliman m-as fi axat doar pe promovarea sportului si nu altceva", a mai spus Gabi Szabo.

Aceasta a adaugat ca nu se vede om politic si ca "poate in viitorul mult mai indepartat" va candida pentru o functie in Parlament.

Gabi Szabo a fost implicata si in campania primarului sectorului 1, sustinandu-l public pe Andrei Chiliman in cursa electorala.

Un alt nume vehiculat ca posibil candidat PNL a fost cele al sportivului Ivan Patzaichin sau al cantaretului de muzica populara Nicolae Furdui Iancu, membru PNL de mai mult timp. Dupa experienta alegerilor europarlamentare, cand liberalii au cochetat cu ideea de a o promova pe Nadia Comaneci sau pe Dan Bittman, liderii PNL cauta si acum personalitati din afara partidului disponibile sa candideze pentru unul din colegiile uninominale. Numele lui Bittman a revenit si el printre cei care ar fi curatati. Surse din conducerea PNL sustin ca discutiile cu astfel de persoane din exteriorul PNL ar fi in desfasurare dar nu s-ar fi batut palma inca cu cei aflati in vizorul liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.