Seful statului se delimiteaza iar si iar de celebrii contructori Besciu, Casuneanu si Umbrarescu.

Presedintele Traian Basescu a tinut neaparat, vineri, sa remarce - la finalul declaratiei de presa pe care o convocase, de fapt, pentru anuntarea retrimiterii la Parlament a modificarilor la legile proprietatii - ca firmele celor trei constructori pe care mass-media ii prezinta ca fiindu-i prieteni au castigat contracte oferite de Ministerul Transporturilor aflat sub comanda liberalilor, adversarii sai politici.

“Observ ca ieri (joi - n.r.) s-au atribuit contracte pe termen lung firmelor de constructii despre care presa spune de vreo trei ani ca sunt firmele mele. Am inteles ca este vorba despre 173 de milioane de euro, daca nu ma insel, catre firmele domnilor Casuneanu, Besciu si domnul Umbrarescu”.

Intrebat daca acele contracte au fost atribuite de Primaria Generala a Capitalei, seful statului a raspuns sarcastic: “Parca la Ministerul Transporturilor”.

La fel ca in ultimii doi ani, Traian Basescu a repetat, azi, la sediul Administratiei Prezidentiale, ca aceste firme nu au avut contracte cu Ministerul Transporturilor atat timp cat el a fost ministru. Presedintele a adaugat ca singura firma care a lucrat “intr-un fel in aceeasi zona” cu el a fost firma lui Besciu, dar nu pentru ca l-a adus el, ci pentru ca il “gasisem in primarie de pe vremea primarului Viorel Lis”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.