Politica 8 Iulie 2008 03:16
Liderul PD-L Emil Boc i-a cerut, luni, premierului Tariceanu revocarea din functie a ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, si asumarea raspunderii politice pentru "cea mai defectuoasa si proasta organizare a examenului de bacalaureat de dupa 1989", potrivit NewsIn.

"PD-L cere primului ministru sa-si asume raspunderea politica pentru proasta si defectuoasa organizare a bacalaureatului si cere premierului sa-l revoce din functie pe ministrul Educatiei (n.r.- liberalul Cristian Adomnitei)", a spus presedintele PD-L, Emil Boc, dupa sedinta saptamanala a conducerii partidului.

Liderul democrat-liberal i-a acuzat pe ministrul Educatiei si pe liderii PNL ca au fost preocupati de propriile campanii electorale pentru alegerile locale sau parlamentare si au transformat in prioritati preocuparile lor personale. "Primul ministru si PNL au avut tot mai putine preocupari cu organizarea acestui examen si tot mai multe preocupari de alegerile din toamna, de circumscriptii si colegii uninominale", a spus Boc.

Click aici pentru a vedea lista rezultatelor la examenul de Bacalaureat 2008 pe tara
Click aici pentru a vedea lista rezultatelor la examenul de Bacalaureat 2008 pe judet


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.