Baronii locali din sudul tarii l-au mazilit pe Vasile Dancu, reprezentantul organizatiilor PSD din Ardeal

Semnalul de anihilare a Grupului de la Cluj a fost dat de presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, sustinut si de alti baroni locali din sudul tarii (cum ar fi presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea), care a declarat ieri la Mamaia ca filialele care au obtinut sub scorul partidului trebuie sa fie dizolvate si ca liderii clujeni Vasile Dancu, Ioan Rus si altii cu rezultate proaste trebuie sa aiba demnitatea sa demisioneze. Inlaturarea ardelenilor este un succes al lui Ion Iliescu, acum razbunat dupa ce Vasile Dancu i-a cerut anul trecut in Biroul Permanent National demisia pentru situatia creata de rezultatul inregistrat la referendum. La scurt timp, Comitetul Executiv al PSD a dizolvat conducerile organizatiilor judetene din Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures care au obtinut sub 20% la alegerile locale.

In cadrul sedintei, Ion Iliescu a cerut analize si in cazul filialelor care au avut peste acest procent, dar au pierdut in primarii importante. Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca CEx a luat act de demisiile de onoare ale liderilor organizatiilor judetene din Mures, Neamt, Arad, Alba si Giurgiu.

O parte din conducerea filialelor judetene dizolvate se vor regasi in noile conduceri care vor fi alese de catre conferintele judetene respective, considera presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.