Proaspat reales viceprimar general al Capitalei, Razvan Murgeanu a declarat, la sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), ca a fost votat pe criterii administrative si nu politice.

"Am fost reales pentru ce am facut in mandatul anterior de viceprimar general, si nicidecum pe considerente politice. Am colaborat foarte bine cu toti colegii din administratia locala a Capitalei, indiferent de culoarea lor politica, pentru ca singurele interese ale mele au fost proiectele utile pentru bucuresteni", a spus Murgeanu.

Cel de-al doilea viceprimar general, Robert Ionescu a declarat, dupa anuntarea rezultatelor votului din sedinta CGMB, ca va sprijini proiectele primarului general Sorin Oprescu si in general, tot ceea ce este de interes pentru oras.

Razvan Murgeanu (PD-L) si Robert Ionescu (PNG-CD) au fost alesi viceprimari generali ai Capitalei, dupa ce au primit mai multe voturi decat candidatul PSD, Bogdan Georgescu, in sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Murgeanu a primit 51 de voturi pentru, Ionescu - 34, iar Georgescu - doar 16. PNL - al treilea partid, dupa numarul de mandate, reprezentat in CGMB - nu a propus niciun nume pentru unul dintre cele doua posturi de viceprimar.

Fostul primar general, Adriean Videanu a anuntat, dupa turul II al alegerilor locale, ca PD-L si PNG-CD s-au inteles pentru a forma coalitia majoritara in CGMB, iar viceprimarii generali ai Capitalei vor fi, de asemenea, de la aceste partide.

Tot in sedinta CGMB urmeaza sa fie stabilite numarul, denumirea si componenta comisiilor de specialitate ale consiliului. Potrivit proiectului de hotarare in acest sens, ponderea fiecarui partid in comisii va fi in functie de numarul consilierilor pe care ii are in CGMB.

Ca urmare a turului I de scrutin al alegerilor locale, PD-L are 24 de consilieri in CGMB, PSD - 16, PNL - opt, PNG-CD - patru, iar PRM - trei consilieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.