"Domnule presedinte, din nefericire, constat ca aceasta intarziere este dublata de o intarziere la nivelul Camerei Deputatilor. Mi-as fi dorit ca, daca dorinta dumneavoastra privind functionarea
justitiei ar fi fost sincera, sa fi trimis parlamentarii grupului PDL la vot. Daca numai jumatate dintre parlamentarii PDL absenti, ar fi fost prezenti la dezbaterile de ieri (marti - n.r.), votul ar fi fost valabil exprimat", sustine Bogdan Olteanu, in scrisoarea trimisa presedintelui.

Presedintele Camerei ii scrie sefului statului ca mai constatata, din nefericire, si faptul ca se manifesta ca "presedinte jucator si ca lider PDL" doar atunci cand ii cere interesul.

"Din nefericire, constat ca va manifestati ca presedinte jucator si ca lider PDL doar atunci cand interesul v-o cere, iar atunci cand interesele nationale legate de lupta anticoruptie sunt in joc, preferati sa faceti corespondenta doar cu mine. Spre informarea dumneavoastra, parlamentarii liberali au avut o mai buna prezenta la votul de ieri (marti - n.r.) decat cei ai PDL", ii transmite transmis Olteanu presedintelui Basescu.

Bogdan Olteanu tine sa-l asigure pe Basescu de nemultumirea sa, legata de "tergiversarile susccesive" in solutionarea dosarelor de mare coruptie din Romania.