Liderii mai multor organizatii municipale clujene ale PSD, precum si membrii birourilor executive si-au inaintat demisiile din functiile detinute, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute in alegerile locale, transmite corespondentul Rompres.
Unul dintre demisionari este presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, care a renuntat la functia detinuta, la fel cum au renuntat toti membrii Biroului Executiv. De asemenea, au renuntat la functie presedintele PSD Turda, Ucu Faur, si intregul Birou Executiv al organizatiei, precum si presedintii organizatiilor PSD din Campia Turzii si Huedin. PSD Cluj a precizat, ieri, intr-un comunicat remis presei, ca in urmatoarele zile va fi formata o comisie interna care va analiza cauzele rezultatelor slabe din alegeri si care va propune o serie de masuri pentru viitor.

Filialele cu rezultate slabe vor fi restructurate, printre responsabilii cu restructurarea numarandu-se Vasile Dancu, pentru Cluj-Napoca, si Vasile Soporan, pentru Campia Turzii. La alegerile locale din aceasta luna, PSD Cluj a obtinut printre cele mai slabe rezultate inregistrate in judet. In municipiul Cluj-Napoca a obtinut numai trei mandate de consilier din cele 27 si doar 5,4 la suta pentru functia de primar, prin demisionarul Remus Lapusan, iar la Consiliul Judetean - sapte mandate din cele 36.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.