Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, i-a propus premierului Tariceanu o intalnire tete-a-tete inaintea Delegatiei Permanente de maine, in incercarea de a ingropa securea razboiului si a evita o reglare de conturi directa, intr-o sedinta deschisa.
Surse din conducerea PNL ne-au precizat ca intentiile primului ministru sunt de a-l izola pe Ludovic Orban, prin demiterea fidelilor acestuia de la conducerile sectoarelor si prin propunerea unei conduceri comune a filialei Bucuresti. "In timp, premierul Tariceanu urmareste minimizarea influentei pe care o are Orban pe linie de partid. Decapitarea celorlalti lideri care au adus rezultate slabe la alegeri nu ar trebui sa fie o problema, deoarece acolo avem de-a face cu foruri de conducere interimare", ne-au explicat sursele citate. De partea cealalta a baricadei, Ludovic Orban il va atentiona pe Tariceanu, daca premierul accepta o intalnire privata, ca va riposta dur, in presa si in partid, daca i se va forta demiterea printr-un vot la vedere, nestatutar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.