Vicepresedintele PD-L, Liviu Negoita, a declarat ieri ca partidul sau il va sprijini pe primarul general ales, Sorin Oprescu, in finalizarea proiectelor existente in Bucuresti, cu conditia ca ele sa fie realiste, si in niciun caz fanteziste.
"Vreau sa ii asigur pe bucuresteni, cu toata onestitatea, ca, desi nu am castigat fotoliul de primar general, noi, PD-L, vom continua prin majoritatea pe care am format-o, PDL-PNG, finalizarea proiectelor incepute", a sustinut Negoita. Acesta a mai afirmat ca democrat-liberalii nu vor bloca activitatea Consiliului, "asa cum a facut PSD in 2000-2004", si a aratat ca orice consilier se poate alatura majoritatii PDL-PNG, atata timp cat sustine proiectul "Solutii, nu discutii", sustinut in campanie de Vasile Blaga. Negoita a declarat ca PD-L nu a purtat niciun fel de discutii cu primarul general ales, Sorin Oprescu, caruia ii apartine obligatia de a gasi o majoritate in CGMB, necesara sustinerii proiectelor sale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.