Premierul Tariceanu a declarat asatzi ca intentioneaza sa aiba o intalnire cu primarii de sector si cu primarul general, dupa depunerea juramantului. Tariceanu a subliniat ca Bucurestiul trebuie tratat "cu toata atentia" pentru ca realizeaza 20% din PIB -ul Romaniei si concentreaza 10% din populatia tarii.

Tariceanu i-a informat pe membrii Cabinetului, la inceputul sedintei Executivului, in legatura cu intalnirea pe care a avut-o marti cu primarul ales al municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu.

Premierul a precizat ca a fost o discutie informala, "o discutie buna", care a vizat proiectele majore ale Bucurestiului a caror realizare implica sprijin din partea Guvernului. Premierul a precizat ca traficul este „cea mai acuta problema" in Bucuresti, iar Capitala are nevoie de un plan urbanistic de amploare.

Primarul ales al Capitalei, Sorin Oprescu, a avut o discutie de aproximativ o ora cu premierul Tariceanu, marti, la Palatul Victoria, pe marginea proiectelor de dezvoltare a Bucurestiului, premierul exprimandu-si intentia de a organiza o intrevedere similara si cu primarii de sector.

Premierul Tariceanu i-a asigurat de mai multe ori, public, pe noii primari si consilieri, de sprijinul Guvernului, pentru dezvoltarea proiectelor de investitii, indiferent din ce partide fac parte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.