Desi nici macar n-a pus piciorul in primarie, doctorul a impartit functiile pentru cei care i-au tinut spatele in campanie.

„Am echipa mea de profesionisti si ma voi prezenta cu ea la primarie odata cu depunerea juramantului“, a anuntat luni Sorin Oprescu, mentionand ca el pretuieste profesionistii. Cine sunt profesionistii lui Oprescu? Oamenii din stafful sau de campanie, care il vor urma la primarie, dupa ce si-au impartit functiile chiar duminica noapte, la petrecerea organizata dupa anuntarea victoriei.

Adrian Thies, coordonator al campaniei lui Sorin Oprescu, a declarat pentru Cotidianul ca in echipa care va merge peste drum de Cismigiu “vor fi cei care au fost in campanie de la inceput, cand puteai sa-i numeri pe degete, nu cei care s-au inmultit dupa victorie”.

Este vorba despre Victor Dumitriu, seful de campanie al lui Sorin Oprescu, Radu Negrei, fostul consilier al presedintelui Emil Constantinescu, care este un bun prieten al lui Oprescu inca din studentie, George Iorgovan, avocatul lui Sorin Oprescu, cel care l-a aparat in scandalul semnaturilor false, Adrian Stanescu, secretar general la UMF, cel care l-a aparat pe Oprescu in scandalul plagiatului, si, evident, Adrian Thies.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.