Sorin Oprescu a incercat sa se puna bine cu Cel de Sus in ziua votului, dar a intarziat la intalnire.

Oprescu s-a lasat convins sa mearga la biserica nu din vreo chemare mistica, ci de gura consilierelor sale care au insistat sa faca un gest de bunavointa pentru Divinitate, jumatate din superstitie feminina, jumatate pentru a profita de prezenta ziaristilor in trena Doctorului. „L-am batut la cap sa se duca la biserica, macar azi, in ultima zi, ca nu voia deloc“, povestea ieri una dintre fetele care lucreaza pentru binele imaginii candidatului independent.

Intalnirea cu cele dumnezeiesti a fost stabilita pe teritoriul lui Vanghelie, in sectorul 5, la Biserica de Lemn de langa Academia Militara. Descinderea robului lui Iliescu (dupa acuzatiile unora), Sorin Oprescu, pe terenul sfant era programata pe la pranz, dar candidatul a intarziat o ora, obligandu-l pe preot sa tina biserica deschisa special pentru el mult dupa plecarea enoriasilor de la slujba.

A sosit pe la ora 13.00, impreuna cu nepoata sa si cativa consilieri din stafful de campanie, a dat mana cu un batran care i-a urat succes in alegeri si care l-a sfatuit sa aprinda lumanari si pentru cei vii, si pentru cei morti, apoi a intrat in biserica, sa pupe icoanele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.