Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, si-a dat miercuri demisia din toate functiile detinute in partid, nemultumit ca filiala din care face parte a semnat un protocol cu PSD.

Popovici spune ca si-a prevenit colegii ca va demisiona din functii in cazul in care vor face o alianta cu PSD.
Fostul lider al PNTCD Timis a mai spus ca nu pleaca din partid si ca se mai gandeste in ceea ce priveste functia de consilier judetean pe care a obtinut-o in urma alegerilor de pe 1 iunie, potrivit ziare.com.

Marius Popovici este membru PNTCD din 1990 si a detinut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis in perioada 2000 - 2008.

Reactia societatii civile in legatura cu acest protocol a aparut duminica, printr-un comunicat de presa in care reprezentantii Societatii Timisoara afirma ca intelegerea incalca principiile Proclamatiei de la Timisoara si ca orice referire la protocol este "demagogica, rusinoasa si imorala", informeaza Newsin.

Reprezentantii Societatii Timisoara considera ca protocolul semnat intre Alianta pentru Timis si PSD a deturnat vointa electoratului din municipiu si din judet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.