Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat astazi ca desi i-a "scos peri albi de multe ori", formatiunea social-democrata a devenit una democratica si vie, in care deciziile nu se iau exclusiv la nivel central, sugerand ca filialele teritoriale pot forma aliante cu orice partid.

"Astazi, PSD-ul, desi mi-a scos peri albi de multe ori, este un partid extrem de democratic si un partid viu. Eu nu cred ca deciziile se pot lua doar la Kiseleff, cand exista atat de multe situatii diferite si concrete la nivelul fiecarui judet", a afirmat astazi Geoana.

Liderul social-democrat a lasat astfel sa se inteleaga ca filialele sunt libere sa incheie aliante cu orice partid pentru a asigura majoritati la nivelul fiecarui judet. "Decizia si propunerea apartine organizatiei judetene respective. In mod firesc, incercam in fiecare judet sa gasim majoritatile care sa ne permita o buna administrare a respectivelor judete in urmatorii patru ani", a spus liderul PSD.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aflat astazi la Galati pentru a-l sustine pe candidatul social-democrat la Primaria Galati, Dumitru Nicolae, primar in exercitiu din 2000. Edilul-sef a intrat in turul doi cu oponentul sau de la PD-L, Andrei Lisinschi. Social-democratul are un avans de 11.040 de voturi in fata democrat-liberalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.