Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat astazi la Realitatea TV ca va demisiona din toate functiile din partid daca pierde alegerile pentru primaria sectorului cinci, sustinand ca el va fi "barbat pana la capat".

"Imi dau demisia din toate functiile de partid si nu mai vreau nimic, asa, ca sa fiu barbat pana la capat", a declarat Vanghelie intr-o emisiune a Realitatii TV, adaugand apoi ca cei de la Bucuresti vor gasi alt presedinte de filiala.

Totodata, Vanghelie s-a aratat reticent in a accepta o functie de viceprimar, fie in cazul in care Oprescu va castiga, fie daca Blaga va deveni edilul sef al capitalei.

"Eu vreau sa fiu primar", a spus liderul PSD Bucuresti. El a mai spus ca va putea lucra, ca viitor primar al sectorului cinci, si cu Oprescu si cu Blaga. "N-am o problema cu Sorin Oprescu. Pot sa lucrez si cu Sorin Oprescu si cu Vasile Blaga, ca n-am lucrat cu Videanu, e pacatul lui", a mai declarat Vanghelie. El a mai spus ca nu ii este rusine in a recunoaste ca a lucrat bine si cu Traian Basescu de cateva ori pentru ca, a spus primarul de la cinci, actualul presedinte, stia sa cheme oamenii la el si sa se consulte.

Cat il priveste pe Sorin Oprescu, Vanghelie, care altadata spunea despre doctor ca reprezinta interesele mafiei, a spus ca ii doreste sa castige. El a adaugat ca reintoarecerea lui Oprescu in PSD nu tine de el, ci de dorinta organizatiei din care face parte (PSD sector 1), de dorinta partidului si in special de dorinta doctorului de a veni inapoi. Presedintele PSD Bucuresti a spus insa ca oamenii il vor taxa pe Oprescu pentru strategia aleasa, adica sa plece din partid si apoi sa se intoarca.

"Chestia asta cu plecatu', cu venitu' nu cred ca denota o seriozitate. Nu cred ca va fi o apreciere masiva vizavi de modul in care a facut acest joc", a mai declarat Marian Vanghelie, potrivit NewsIn.

Liderul PSD Bucuresti a mai spus ca nu crede in acuzatiile lui Oprescu potrivit carora Blaga si Miron Mitrea s-au intalnit pentru a negocia impartirea Bucurestiului. "Linia o dam noi de la organizatia Bucuresti pentru munca pe care am facut-o la Bucuresti", a spus Vanghelie, sustinand ca numai el are dreptul de a negocia formarea de majoritati in CGMB si in lipsa sa, Aura Vasile si Rodica Nassar.

"Negocierea o facem noi, nicidecum Miron Mitrea, Miky cum il cheama p-asta, Miky Spaga", a conchis seful pesedistilor bucuresteni.

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat saptamana trecuta, miercuri, ca filiala nu il sustine pe Sorin Oprescu, "demagogul de serviciu", in turul doi al alegerilor pentru Capitala, declarand ca este "scarbit" de zelul din partid de a-l proclama pe "asa zisul independent" salvator al Bucurestiului. El a mai spus despre Oprescu ca, daca va castiga, "toata aceasta gasca de gulere albe care se afla in Bucuresti se va muta in casa la el" si ca este inconjurat de o "gasca de hoti". Mircea Geoana si Ion Iliescu si-au exprimat speranta saptamana trecuta ca Vanghelie se va alinia la pozitia PSD in chestiunea Oprescu.

In sectorul 5, Marian Vanghelie (PSD) a obtinut in primul tur al localelor 38,95%, iar Sebastian Bodu (PD-L) 25,82%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.