Adriean Videanu acuza PUR de santaj impotriva lui, prin modul in care Trustul de presa Intact, condus de Dan Voiculescu, a acoperit accidentul de vinatoare suferit de fratele sau.

Intr-un interviu acordat Radio Guerilla (94,8 FM), ieri dimineata, primarul general Adriean Videanu a acuzat indirect Partidul Umanist de "santaj" la adresa lui. Fostul vicepremier a acuzat, in emisiunea "Asta la revista presei", modul in care Trustul de presa Intact, al carui patron este umanistul Dan Voiculescu, a tratat subiectul privind ranirea fratelui sau, Marian Videanu. "Eu cred ca a fost o chestie fortata si este din partea unui singur trust de presa, iar eu personal o iau ca pe o tentativa de santaj la adresa mea. Si le-am spus foarte clar ca nu sint un om santajabil si ca degeaba incearca acest demers", i-a declarat Videanu lui Liviu Mihaiu, adaugind ca, probabil, va descoperi zilele viitoare care a fost motivul santajului.

El a incriminat, de asemenea, titlurile aparute in publicatia trustului, "Jurnalul National", spunind ca sintagme ca "Marian Videanu impuscat la braconaj" sau "Videnii la braconaj", in care se insinueaza complicitatea lui, l-au determinat sa creada ca este vorba de o incercare de santaj. El a comentat ca nu are nici o legatura cu problemele fratelui lui. "E problema lui, are familia lui, este un om major, poate sa raspunda in fata legii, e treaba lui". Contactat de "Cotidianul", purtatorul de cuvint al PUR, Bogdan Ciuca, a infirmat existenta vreunui santaj impotriva lui Adriean Videanu, adaugind ca "din punct de vedere al partidului, am avut si avem o relatie normala cu domnul Videanu", dar si ca nu exista o legatura, in acest sens, cu trustul condus de presedintele partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.