Politica 3 Iunie 2008 17:35
Liderii PD-L s-au intalnit azi, la restaurantul McMoni's, pentru a sarbatori ziua de nastere a unuia dintre prim-vicepresedintii formatiunii, Adriean Videanu, dar si pentru a discuta despre rezultatele alegerilor.

Printre democrat-liberalii care n-au lipsit de la eveniment s-au numarat Emil Boc, Theodor Stolojan, Vasile Blaga si Elena Udrea.

La iesirea de la intalnirea ce a durat aproximativ doua ore, Videanu a spus ca au facut "ce se poate face, se manance si se bea. Am stat ca prietenii". El a spus ca si-a servit colegii de partid cu aperitive, un fel de baza si vin rosu. Primarul in functie al Bucurestiului a evitat sa spuna ce daruri a primit si a mentionat, uitandu-se spre Emil Boc, liderul formatiunii, ca "cel mai frumos cadou a fost ca am cucerit de o maniera extraordinara Clujului si speram sa facem acelasi lucru si turul doi la Bucuresti".

Intrebat de strategia de campanie pentru turul doi, Videanu a fost evaziv: "Asta de maine, de poimaine discutam si asta. A fost o discutie absolut informala. Fiecare a depanat amintiri din timpul campaniei". Totusi, el a admis ca s-a discutat si despre politica. "Normal ca mai vorbim. Au fost si situatii in care am pierdut la cateva sute de voturi consilii judetene extrem de importante. Avem 15 consilii judetene, PSD are 14, PNL - 4, UDMR - 4, germanii unul si PC unul", a aratat el, completand ca au ramas de numarat voturile din Salaj si Brasov.

Prim-vicepresedintele PD-L s-a intrebat retoric, facand referire la sansele lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei: "Poate un primar in tara asta sa cheltuiasca un ban fara consiliu? Avem nevoie de patru ani de blocaje in oras de abia cand incepem usor-usor sa scoatem orasul la lumina? Ce facem? Il afundam iarasi?", a spus el. In tot acest timp, Videanu a avut in mana listele cu rezultate de la alegeri, chiar daca a spus ca la intalnire "s-au depanat amintiri din campanie".

Adriean Videanu a implinit duminica, in ziua alegerilor, 46 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.