Politica 30 Mai 2008 00:43
Cele aproape 500 de sectii de votare din Bucuresti, precum si Biroul Electoral Central vor fi mai slab pazite dect cei 200 de manifestanti care au luat parte la marsul de final al GayFest 2008 de smbata trecuta.

Jandarmeria Româna a anuntat ca cele 496 de sectii de votare, organizate în 114 locuri, vor fi pazite de peste 850 de jandarmi, pe când la parada homosexualilor si travestitilor au fost mobilizati peste o mie de oameni ai legii.

La alegerile care vor avea loc duminica, jandarmii vor interveni pentru restabilirea ordinii si linistii publice sau pentru rezolvarea unor situatii deosebite, la sediile Biroului Electoral Central si la sediile circumscriptiilor electorale constituite în municipiul Bucuresti.

De asemenea, vor executa, la solicitarea presedintilor sectiilor de votare avute în paza, misiuni de asigurare a protectiei urnelor mobile pe timpul deplasarii acestora pentru exercitarea dreptului de vot de catre alegatorii netransportabili din cauza de boala sau invaliditate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.