Politica 27 Mai 2008 14:33
Sebastian Bodu, candidatul PD-L care se lupta cu Marian Vanghelie pentru Primaria Sectorului 5, scoate arsenalul sexy in batalia electorala.
Constanteanul care vrea din Parlamentul European la primarie a gasit cinci motive pentru care va merge la vot si le-a postat pe blog-ul personal.

Ultimul argument al lui Sebastian Bodu este durata mica a actului electoral, comparata cu cea a actului sexual dintre soti:

"Votul efectiv dureaza maxim 5 de minute, adica tot atat cam cat o partida de sex cu sotia/sotul, fara preludiu/post ludiu (adica drumul pana la si de la sectia de vot). In ambele cazuri iti indeplinesti o indatorire: in primul caz, civica, in al doilea, conjugala", potrivit ziare.com

Celelalte patru motive ale lui Sebastian Bodu sunt politico-serioase si economico-strategice:
1. Eu sunt de dreapta, asadar votez cu un partid de dreapta; 2. Votez cu acel partid care a produs crestere economica; 3. Daca nu votez, nu am dreptul sa critic; 4. Nu cred in ideea "sanctionarii clasei politice prin neparticipare la vot".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.