Politica 26 Mai 2008 01:09
Liderul PD-L, Emil Boc, a fost implicat intr-un incident auto soldat cu tamponarea unui alegator. Masina lui Boc a ciocnit o alta masina incercand sa evite coliziunea cu autoturismul presedintelui PSD Cluj-Napoca.

Ceea ce era doar o "barfa politica", in urma cu doar doua zile, cand Ziare.com scria despre accident, s-a adeverit.

Masina lui Emil Boc, condusa de soferul acestuia, a fost la un pas de a intra in plin in masina candidatului PSD la primarie, Remus Lapusan. "Ieseam din gang si m-am oprit putin sa ma asigur, probabil ca soferul domnului Boc nu m-a vazut decat in ultima clipa si a incercat sa ma fereasca. Asa mi s-a parut, ca a tras dreapta de volan. Atunci a lovit o alta masina care circula pe strada", a declarat candidatul PSD la primaria Cluj-Napoca, Remus Lapusan, pentru Cotidianul.

Accidentul a avut loc pe strada Napoca din Cluj a avut lor miercuri un incident de circulatie inedit. Masina lui Emil Boc (a primariei), condusa de celebrul sofer Johnny (care-l continea - nu soferul, ci masina - si pe primarul-presedinte de partid, se jura sursa noastra), a fost implicata intr-un accident.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.