Politica 23 Mai 2008 02:38
Balotul nimanui ce contine 33.600 de buletine de vot imprimate pentru alegerea Consiliului General a fost transportat sub paza intarita de la sediul Monitorului Oficial la sediul BEM.
Intrunit ieri in sedinta pentru a lua o decizie, BEM a hotarat ca buletinele de vot tiparite in plus sa fie conservate si depozitate la sediul institutiei, sub paza jandarmeriei, pana la primul tur al alegerilor locale, urmand ca abia apoi sa fie distruse. Un vinovat pentru aceasta situatie nu a fost gasit de judecatori.

Cu majoritate de voturi, membrii BEM au respins propunerea reprezentantului PD-L de sesizare a Parchetului pentru savarsirea unei infractiuni in acest caz. Membrii BEM au anuntat ca la sectorul 2, cu ajutorul membrilor Biroului Electoral de Circumscriptie, au fost identificati doi box-paleti care aveau tiparit acelasi numar, si anume 26.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.