Politica 20 Mai 2008 00:35
Campania electorala pentru alegerile locale intinde nervii UDMR la maxim. Mai intai liderul Uniunii, Marko Bela, a acuzat partidele romanesti ca au facut "coalitii monstruoase" impotriva formatiunii sale.
Pe urma, acesta l-a acuzat si pe presedintele partidului ungar FIDESZ, Viktor Orban, ca se amesteca in politica romaneasca prin sustinerea Partidului Civic Maghiar (PCM). Ieri a venit randul presedintelui executiv al UDMR, Kelemen Hunor, sa acuze campania "agresiva si murdara" a PCM in judetele din Secuime.

Kelemen a cerut reprezentantilor acestei formatiuni sa inceteze atacurile la persoana impotriva candidatilor Uniunii, spunand ca "apar fluturasi prin care raspandesc minciuna, se ocupa de viata privata a candidatilor nostri, de familiile lor, nu de capacitatea, pregatirea, nu de programul electoral". "Din pacate, impotriva unei campanii murdare nu se pot obtine hotarari ale birourilor electorale", s-a plans presedintele executiv al Uniunii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.