Politica 19 Mai 2008 03:59
Ion Iliescu l-a invitat pe Cristian Diaconescu la o intalnire cu alegatorii, in Piata Moghioros, si apoi l-a anuntat ca nu mai vine.
Candidatul PSD s-a grabit sa anunte, la mijlocul saptamanii, ca duminica urmeaza sa iasa, impreuna cu Ion Iliescu, „intr-o piata din sectorul 6”. Ieri dimineata, staff-ul lui Ion Iliescu a informat staff-ul lui Cristian Diaconescu despre o schimbare de plan: presedintele de onoare nu-i mai poate face campanie candidatului Cristi, fiind angajat intr-o intalnire electorala cu alegatorii din... Videle. Prin urmare, Cristian Diaconescu nu s-a mai dus in Piata Moghioros, lasandu-i aceasta placere lui Dan Darabont, candidatul PSD la Primaria sectorului 6. Darabont era ieri dimineata uimit: „Acum un sfert de ora m-au anuntat ca nu mai vin, nici Cristian Diaconescu, nici Ion Iliescu. Ma voi duce singur...”


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.