“Daca, fireste, cei circa 20 de ciumeci care sunt in jurul lui Radu Comanici vor indrazni sa faca galagie in fata sediului central al PRM, ei vor fi tratati ca niste huligani, intrucat nu sunt membri ai PRM, ci niste agitatori si provocatori de duzina”, a spus liderul PRM. Acesta a sustinut ca, atat Radu Comanici, cat si fostul secretar general al partidului, Daniela Buruiana - care ar lucra acum impreuna - au fost dati afara din partid pentru escrocherii si falsuri in acte publice. “In mod concret, Radu Comanici a fost exclus din partid pentru nerusinarea de a falsifica listele electorale aprobate si stampilate de Biroul Permanent, iar Daniela Buruiana a fost exclusa fiindca a folosit sistematic documente si deconturi falsificate prin care a fraudat Parlamentul cu peste 100.000 de euro, ancheta penala fiind in curs”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

El a mai spus ca amenintarile cu proteste, mitinguri sau congrese extraordinare ale celor doi fosti PRM-isti sunt doar incercari disperate de “a-si da importanta”, sau niste “convulsii” ridicole ale unor indivizi “izolati si panicati”, iar din toata “zvarcolirea” lor se va alege praful. “PRM va merge inainte fara sa se uite la pagube colaterale sau la sinucigasi politici”, a spus liderul PRM. Radu Comanici a fost exclus din PRM in urma cu o luna, iar deputatul Daniela Buruiana la sfarsitul lunii noiembrie, anul trecut. Imediat dupa ce a fost exclus din partid, Radu Comanici a pus bazele Grupului de initiativa pentru reformarea PRM, grupare care isi propune, printre altele, sa-l indeparteze de la conducerea partidului pe Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a anuntat, de altfel, ca este dispus sa plece, din nou, la Roma, pentru a purta discutii cu oficialii italieni despre soarta romanilor din peninsula, daca in urmatoarele zile se va exagera cu masurile luate impotriva acestora. “Imediat cum se apasa pe pedala de acceleratie si se depaseste masura cu aceste proiecte legislative inacceptabile si cu declaratii antiromanesti, plec din nou in Italia. Ii voi apara pana la moarte pe romanii mei, cu precizarea ca cine se dovedeste vinovat ca a gresit si a incalcat legea, sa plateasca”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.