Si o tabara si cealalta sustine ca a fost atacata de adversarii politici. Si unii si altii spun ca le-au fost rupte afisele in care zambesc candidatii la primaria locala. Cert este ca, din aceasta cauza, "blandele" injuraturi sau apostrofari au degenerat iar opt dintre participantii la conflict s-au ales cu vanatai dupa ce au incasat pumni, bate sau gloante cu bile de cauciuc.

Primarul PSD Gheorghe Paunescu a spus ca a fost atacat in propia curte de cei de la PD-L si, dupa ce a chemat in ajutor sustinatorii sai, situatia a degenerat. La randul lor, cei de la PD-L, care prezentau serioase urme ale confruntarii, sustin ca au fost atacati de oamenii primarului. Politia a intrat pe firul acestei confruntari si a constatat ca incidentul a izbucnit in jurul orei 23.00.

Desi batalia de la Iepuresti a avut loc chiar in apropierea Postului de Politie, reprezentantii IJP ne-au comunicat ca subofiterii se aflau in patrulare in alta zona a comunei. "Atunci cand subofiterul Postului de Politie a ajuns la fata locului, deja cele doua tabere se calmasera. Politistul a constatat ca opt persoane prezentau urme de violenta. Toti cei care au participat la conflict au fost sau urmeaza sa fie audiati", a precizat pentru ZIUA Online, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Giurgiu, Constantin Vasilache.

Citeste si:

Agresorii, patru agenti ai unei firme de paza

Din primele cercetari, oamenii legii au constatat ca cei batuti sunt simpatizantii PD-L. Printre ei si candidatul la functia de primar al comunei. Acestia prezentau leziuni vizibile la cap pe brate si pe corp. Cei care le-au aplicat "corectia" electorala sunt agentii unei firme de paza din Bucuresti, chemati de edilul din Iepuresti. "Din investigatii a rezultat ca angajatii firmei de paza au fost solicitati sa se prezinte pe raza localitatii de actualul primar P. Gheorghe, membru al organizatiei Partidului Social Democrat", se precizeaza intr-un comunicat al IJP Giurgiu. Cei patru, odata ajunsi in locul in care se ciondaneau cele doua tabere, au inceput sa-i loveasca pe cei de la PD-L cu bastoane de cauciuc, bate din lemn si au folosit si pistoale cu bile de cauciuc.