Politica 10 Mai 2008 01:12
Fostul premier a atacat show-ul mediatic facut de DNA in cazul presupusei mite puse la cale de finantatorul Stelei.
Becali si-a gasit un prieten neasteptat in razboiul sau cu DNA. Un confrate de suferinta intr-ale problemelor cu procurorii: fostul premier Adrian Nastase, care a profitat de scandalul presupusei mite fotbalistice de la Cluj pentru a ataca institutia condusa de Daniel Morar.

De la Titu, Nastase a declarat ca intregul scandal in care este implicat patronul Stelei nu este altceva decat “un show mediatic menit sa distraga si el atentia de la campania electorala”. "Povestile de genul Becali sunt o modalitate de a duce discutia din campania electorala pe teme care sunt absolut penibile. Nu vreau sa spun ca DNA, Parchetul sau Politia nu trebuie sa cerceteze daca in fotbal sunt probleme, probabil banuim cu totii ca sunt unele probleme, dar, va intreb eu acum, asta este prioritar, acestea sunt problemele prioritare ale Romaniei?", a spus Nastase.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.