Politica 9 Mai 2008 15:08
Batalia pentru Primaria Constanta naste controverse verbale intre actualul primar, Radu Mazare, si candidatul PD-L, Dorel Onaca, potrivit Realitatea TV. Prezentii in emisiunea "Tu Decizi" la postul amintit, cei doi candidati s-au contrat. Consecinta: Radu Mazare a parasit emisiunea

Astfel, Radu Mazare a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu se va prezenta la nicio confruntare electorala cu ceilalti contracandidati.

Primarul Constantei, Radu Mazare, care candideaza la alegerile locale pentru un nou mandat din partea PSD, a anuntat astazi ca pe timpul campaniei electorale nu va mai participa la nicio dezbatere cu contracandidatii sai, informeaza NewsIn.

“Am decis ca pe perioada campaniei electorale sa nu mai apar in nicio confruntare cu contracandidatii mei, avand in vedere ca acestia nu sunt dispusi sa poarte o discutie bazata pe argumente si singura lor modalitate de face campanie e acea de a racni, jigni si profera injurii”, a declarat atazi, intr-o conferinta de presa, Radu Mazare.

Primarul Constantei a dat un singur exemplu care l-a determinat sa ia o astfel de decizie, in urma unei emisiunii transmise de Realitatea TV, cand candidatul PD-L pentru primaria Constanta l-a acuzat ca nu a avut niciun aport pentru construirea de locuinte, inclusive prin ANL.

“Pana sa fie sistata de Guvernul Liberal si pedist alocarea de fonduri, Primaria a facut 545 de locuinte si a finantat cu peste un milion de euro infrastructura pentru aceste locuinte”, a mai spus Mazare, care a prezentat documentele oficiale pentru aceste afirmatii.

“Daca discutam intr-o emisiune cu argumente, le prezentam. Daca racnim si mintim, nu ne prezentam. Unii au treaba la primarie nu pot sa stau intr-o asemenea cocina”, a mai spus Mazare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.