Liderul PNTCD Aurelian Pavelescu a declarat, marti,la depunerea la BEM a candidaturilor pentru Primaria Capitalei si Consiliul General,ca isi doreste o campanie a proiectelor si ca daca nu va ajunge in turul al doilea, partidul sau va sustine pe unul dintre candidatii care vor reusi ascest lucru.
"Speram sa fie o campanie decenta, a proiectelor si a oamenilor si mai putin o campanie a manipularii si intoxicarii cum suntem obisnuiti si cum deja se prefigureaza si aceasta", a declarat taranistul Aurelian Pavelescu, candidatul PNTCD la primaria Capitalei.

Pavelescu isi doresze o campanie in care sa se vorbeasca de despre oameni, in conditiile in care Bucurestiul este la ora actuala "al afaceristilor, al regiilor, institutiilor".

Candidatul PNTCD a spus ca in cazul in care nu va reusi sa ajunga in turul doi, va sustine pe unul dintre candidatii care vor ramane in cursa, nespecificand ce preferinte ar avea in acest sens.

Pavelescu a ajuns la Biroul Electoral Municipal marti dimineata, insotit de unii dintre candidatii PNTCD la consiliul general al Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.