Presedintele interimar al PNL Cluj-Napoca, deputatul Horea Uioreanu, a anuntat duminica, la Cluj, ca Biroul Municipal al PC Cluj-Napoca a decis sa se inscrie in PNL, anunta NewsIn.

"Cei de la organizatia municipala a Partidului Conservator a hotarat sa vina in PNL. Nu putem vorbi de o fuziune pentru ca este impropriu termenul de fuziune la nivel local.

Este vorba, practic, de o absorbtie pe care PNL o face cu PC, organizatia municipala din Cluj, sigur, asta avand in vedere dorinta lor de a adera la PNL", a declarat Uioreanu in cadrul unei conferinte de presa.

La randul sau, Sorin Clinciu, fostul presedintele al PC Cluj-Napoca, a declarat ca s-a inscris in PNL in data de 17 aprilie, deoarece nu este de acord cu modul in care se face politica in randul conservatorilor.

"Am plecat pentru ca nu am putut accepta, inca de la inceput, conducerea judeteana a PC. Un manager care nu are nimic in comun cu politica si care a fost impus, nu ales", a declarat Clinciu in cadrul aceleasi conferinte de presa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.