Ceremonie fastuoasa la Teatrul National din Capitala, unde PNL si-a lansat azi candidatii pentru Primariile de sector si pentru Primaria Generala a Capitalei.

Ludovic Orban a explicat in discursul sau de la lansarea candidatilor la alegerile locale din Capitala de ce doreste sa candideze la functia de primar general.

"Candidez la Primaria Capitalei pentru ca traiesc ca un bucurestean obisnuit. Locuiesc in cartierul Balta Alba intr-un apartament de patru camere si stiu foarte bine cu ce se confrunta bucurestenii. stiu foarte bine ce inseamna o strada plina de apa de ploaie, ce inseamna sa iti inchiriezi un loc de parcare care sa fie ocupat de altii, ce inseamna sa cauti un loc de joaca, ce inseamna sa te deplasezi pana la serviciu.

Sunt un om cat se poate de normal si candidez, pentru ca stiu ca Bucurestiul a fost lasat pe ultimul loc de cei care au fost primari general in ultimii ani. Bucurestiul trebuie sa fie pe primul loc pentru primarul general si pentru primarii de sector", a spus Ludovic Orban.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei a marturisit ca are multa energie pe care vrea sa o foloseasca in timpul mandatului. "Fiecare dintre noi avem o cantitate de energie aproape inepuizabila si important este ca acea cantitate de energie sa se declanseze. Energia imi este declansata de problemele oamenilor. Sunt sensibil cand cineva arunca gunoi pe strada, cand se fac gropi in asfalt. Vreau un Bucuresti care sa devina emblema Balcanilor, un Bucuresti cu care sa ne mandrim atunci cand strainii vin la noi in tara", a spus Ludovic Orban.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.