Mezina familiei Basescu, Elena, a tinut duminica, la Cluj-Napoca, un discurs inflacarat in care l-a ridicat in slavi pe Emil Boc, declarandu-se convinsa ca, asa cum vrea si ea, toti tinerii PD-L isi doresc sa ajunga candva asemeni presedintelui democrat-liberal.

"Sunt convinsa ca majoritatea tinerilor din PD-L isi doresc sa ajunga, la un moment dat, in cariera lor, la fel de apreciati, stimati, iubiti, ca domnul presedinte Emil Boc", si-a inceputul discursul de trei minute secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L (OTPD-L), relateaza ziare.com.

"Pentru ca noi tinerii avem nevoie sa in viata de modele si exemple, iar domnul Emil Boc reprezinta pentru noi, tinerii din PD-L, un model. Pentru ca dansul isi argumenteaza intotdeauna actiunile si afirmatiile, cu legea. Pentru dansul, legea e un lucru clar. In acelasi timp nu am cum sa nu ii remarc promptitudinea", a mai spus fiica cea mica a presedintelui, in fata a sute de tineri democrati-liberali.

"In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul editeaza perfect cateva fraze. Aceeasi viteza o are si in relatiile politice, o consecinta clara a bagajului impresionant de cunostinte pe care il detine", a spus Elena Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.