Alianta PSD cu PC s-a fisurat la citeva ore dupa infiintare. “Pe oamenii lui Vanghelie o sa-i calcam in picioare”, a anuntat candidatul PC la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu. “Nu voi accepta candidati de la alte partide”, a declarat presedintele PSD Dimbovita, Ion Stan.

Nici nu s-a uscat cerneala pe protocolul semnat joi de Mircea Geoana si Daniela Popa, ca liderii PSD si cei ai PC s-au si incaierat. Joi seara, candidatul conservatorilor la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, a declarat in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV ca nu va face niciodata o intelegere cu Marian Vanghelie si ca-i va calca in picioare pe oamenii acestuia.

"La Bucuresti, la alegerile pentru Primaria Capitalei, nu am sa fac in vecii vecilor vreo intelegere cu Vanghelie, nu o sa-mi «vanghelizez» in viata mea organizatia de Bucuresti, nici Cristian Popescu Piedone, si aceasta batalie va fi care pe care.

Pe oamenii lui Vanghelie, Giugulea, Darabont si pe ceilalti o sa-i calcam in picioare la aceste alegeri", a spus Stefanescu, aratind ca la PSD Bucuresti sint “personaje cu comportament huliganic”.

Ca urmare, pesedistii s-au enervat si au cerut aliatilor de la PC sa ia masuri exemplare impotriva guralivului care a contrazis armonia afisata de liderii celor doua partide la semnarea protocolului. In consecinta, secretarul general al PC, Codrut Seres, i-a sunat pe Marian Vanghelie si pe Titus Corlatean pentru a cere scuze.

Seres a afirmat vineri, la Baia Mare, ca a discutat cu Stefanescu dupa declaratiile dure pe care acesta le-a facut, dar a spus ca, in ceea ce priveste o eventuala sanctionare, "raul a fost facut deja", intrucit "cuvintele nu le mai poti baga inapoi in gura".

Secretarul general al PC a precizat, citat de MEDIAFAX, ca o eventuala excludere sau sanctionare a lui Stefanescu ramine la latitudinea presedintelui PC, Daniela Popa, si a membrilor organizatiei PC din Bucuresti.

Nici liderii PSD nu s-au aratat foarte incintati de noua alianta incheiata cu paridul lui Dan Voiculescu, desi au votat in favoarea ei in cadrul Consiliului National desfasurat miercuri seara. Insusi Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a marturisit ca “nu este extrem de entuziast” in ceea ce priveste alianta PSD+PC.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.