Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca il va sprijini pe Sorin Oprescu in turul doi ca independent si a precizat ca i-a oferit inclusiv un loc pe listele partidului, luni urmand ca Oprescu sa-i dea un raspuns la propunerea formulata, noteaza NewsIn.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat vineri ca i-a oferit o "mana intinsa" lui Sorin Oprescu, iar daca acesta va candida independent, atunci PRM il va sustine in turul doi. C.V. Tudor a precizat insa ca PRM isi va anunta propriul candidat pentru Primaria Capitalei, din calcul electoral si pentru a obtine o serie de posturi de consilieri generali.

"In ce consta mana intinsa de noi. (...) I-am spus asa: domnul Oprescu, daca vei candida independent, noi ne vom depune un om al nostru pentru ca am avut intotdeauna, chiar pentru faptul de a trage lista si a obtine cativa consilieri, daca simti ca esti coplesit ca independent si nu faci fata, vino pe listele noastre, iti oferim noi gazduire", a declarat liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"El a zis ca luni imi da un raspuns. Sunt doua variante. Ca independent il sprijinim in turul doi, daca intra in turul doi, daca simte ca nu intra in turul doi si nu are sanse ca independent, i-am oferit sa candideze pe listele noastre, ca membru al partidului", a sintetizat presedintele PRM.

Potrivit liderul PRM, candidatul anuntat al social-democratilor Cristian Diaconescu nu are nicio sansa in cursa pentru Primaria Capitalei pentru ca nu are autoritate, in plus toate variantele cu care a venit PSD pana acum "sunt santajabile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.