Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat vineri ca va candida la CGMB si la Primaria sectorului 5, surse din partid sustinand ca aceasta decizie este motivata de teama primarului de la 5 de a nu mai obtine un mandat de edil, avand o cota electorala redusa, noteaza NewsIn

Imediat dupa desemnarea lui Diaconescu drept candidatul pentru Bucuresti, Vanghelie a anuntat ca va face tandem cu acesta, adica va candida pe listele de consilieri generali pentru ca, in eventualitatea in care senatorul castiga, el sa fie viceprimar. Vanghelie sustine ca va hotari apoi cu ce va ramane, aratandu-se increzator ca are toate sansele la sectorul cinci, desi neoficial, apropiati ai sai se tem ca va pierde. De altfel, Vanghelie insusi a recunoscut acum cateva luni ca la capitolul intentii de vot pentru Primaria Generala avea doar 20%.

Vanghelie a mai adaugat ca PSD Bucuresti a decis ca Diaconescu sa fie candidatul si ca avantajul sau major e o imagine buna. "Am stat si am discutat doua ore asupra deciziei si cred ca este solutia cea mai buna. Ne trebuia o solutie de imagine buna, pentru ca, intr-adevar sunt multe discutii in cadrul partidului si ma interseaza solutia viabila", a declarat Vanghelie. El a sustinut ca acesta decizie a fost luata inca de joi seara.

Intrebat daca nu ii este teama ca Diaconescu va pierde multe voturi daca Oprescu tot candideaza, Vanghelie a spus: "Nu este o problema, nimeni ca si candidat independent pentru ca partidul nostru este o organizatie puternica si orice candidat ar fi fost sustinut de partid in proportie de 90% ia voturile partidului". "Nu mi-e frica ca PD-L pica, nu mi-e frica", a conchis seful PSD Bucuresti.

El a mai spus ca PSD are in jur de 32% intentii de vot pe Bucuresti, adaugand ca partidul are sanse reale de castig.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.