Presedintele PD-L, Emil Boc, si prim-vicepresedintele Theodor Stolojan au criticat din nou PNL, la lansarea candidatilor partidului pentru locale, invocand relatia politica vinovata dintre liberali si social-democrati, informeaza NewsIn.

"Aveti in fata viitoarea guvernare locala a Romaniei!", si-a inceput Boc discursul in aplauzele celor peste 5000 de pedelisti din sala. El a tinut sa multumeasca membrilor pentru unificarea cu PLD, "semn de maturitate politica".

De altfel, mesajul politic al lui Boc s-a concentrat pe ideea ca intemeietorii Aliantei dreptate si Adevar, Theodor Stolojan si Traian Basescu "au stiut sa ramana uniti", in vreme ce tradatorii stau la masa cu PSD.

"Toti cei care am crezut in Alianta suntem de aceeasi parte a baricadei si acum, in vreme ce cei care nu au crezut sunt alaturi de PSD", a subliniat el, in vreme ce din sala se inalta un cor de huiduieli. "Calin Popescu-Tariceanu a tradat tot ce a putu trada pentru a-si putea pastra scaunul", a spus liderul PD-L de la tribuna, fraza ce a starnit noi huiduieli. "Sper sa se auda pana la Palatul Victoria", a spus Boc.

El a reamintit ca Tariceanu i-a tradat pe Stolojan, dar si pe presedintele Traian Basescu, "care l-a pus premier". "Azi Calin Popescu-Tariceanu sta la masa cu adversarii politici din 2004", a continuat in continuare Boc pe tema tradarii de catre premier a electoratului Aliantei.

"Orice tradare are un pret", a adaugat presedintele PD-L, aratand ca oamenii trebuie sa stie "trocul ordinar" dintre Iliescu si PNL - voturi pentru suspendare contra sustinere pentru un guvern fara PD.
"Avem nevoie ca de aer in locale pentru a pregati victoria din toamna de la Palatul Victoria", a accentuat Boc, aratand ca partidul se afla in fata celui mai important obiectiv politic al sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.