Silviu Prigoana tinteste mai sus decat Primaria Capitalei. Vrea presedintia Camerei Deputatilor, pentru ca numai asa, spune afaceristul, poate schimba legea administratiei locale, ceea ce ii poate permite implinirea visului de realizare a zonelor metropolitane in Bucuresti.

Afaceristul a precizat, de asemenea, ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei lansat oficial ieri, va avea „cele mai mari sanse“ daca Liviu Negoita va fi cel care va coordona echipa de campanie.

Omul de afaceri Silviu Prigoana a lasat deoparte gandul de a deveni primar si se concentreaza mai mult pe fotoliul de sef al Camerei Deputatilor. Prigoana a declarat ieri pentru „Gardianul“ ca vrea sa ajunga in fruntea Camerei inferioare a Parlamentului pentru a putea schimba legea administratiei locale, fara de care nu poate sa-si indeplineasca proiectele sale de realizarea zonelor metropolitane bucurestene.

„Trebuie sa schimb legea pentru ca razboiul se duce in interiorul primariilor de sector pe baza actului normativ prezent. Parlamentul trebuie sa schimbe legea administratiei locale. Dupa ce voi reusi acest lucru, voi candida la Primaria Capitalei si voi fi primar 25 de ani“, a precizat Prigoana.

El a spus ca se bazeaza pe sprijinul colegilor din PD-L pentru a ajunge in Parlament, afaceristul recunoscand ca este membru al organizatiei pedeliste a sectorului 4 de trei ani. Desi a recunoscut ca este liberal de cand s-a nascut, chiar si profesia sa „de gunoier“ declarand-o liberala, Prigoana ne-a spus ca a trecut de partea democratilor pentru ca liberalii din actualul partid nu-l mai reprezentau.

„Daca nu voi gasi sprijin la PD-L si daca alta formatiune va avea nevoie de mine, o sa bat palma si cu dracu’ pentru a intra in Parlament, voi candida chiar si independent. Voi fi un membru activ al Parlamentului. Voi negocia pentru a ajunge la sefia Parlamentului cu cele trei partide care vor depasi pragul - PD-L, PSD si PNL“, a mai spus Prigoana.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.