Candidatul PD-L la Primaria Capitalei s-a declarat ieri, la lansare, bucurestean prin adoptie. Ce n-a spus Vasile Blaga este ca el are buletin de Bucuresti din 13 martie 2008.

„Iubesc Bucurestiul! Sint bucurestean prin adoptie“. Este marturisirea facuta de Vasile Blaga ieri, cu ocazia lansarii sale oficiale in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu stim cit de mult iubeste Blaga Bucurestiul si poate nu vom afla niciodata.

Ce stim sigur este ca liderul PD-L iubeste Bihorul, zona in care s-a nascut si in care a locuit in cea mai mare parte a celor 52 de ani ai sai. Potrivit datelor de la Evidenta Populatiei, Vasile Blaga detine buletin de Bucuresti abia din 13 martie 2008, adica de doar 27 de zile. Pina la aceasta data, Vasile Blaga a detinut buletin de Oradea.

Imobilul este situat pe Aleea Modrogan 4A, adica peste drum de sediul central al PD-L, si valoreaza 860.000 de euro. Blaga a cumparat aceasta locuinta de la Verestoy Attila, senator UDMR. Este prima locuinta proprietate personala a lui Vasile Blaga, el locuind pina acum ori la Oradea (pe Strada Closca nr. 33), ori in vilele de protocol ale statului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.