Candidatul Partidului Romania Mare pentru presedintia Consiliului Judetean Arad este medicul Mircea Sferdean, asistent universitar la Universitatea de Vest “Vasile Goldis”.

“Este un tanar cu ambitii mari de a reforma clasa politica si avem incredere ca va castiga la alegeri, desi ne asteptam la o campanie electorala dura”, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei judetene Arad a PRM, Aurel Ardelean. S

enatorul Aurel Ardelean a adaugat ca filiala aradeana a PRM doreste sa desfasoare o campanie decenta, fara atacuri murdare, dorind sa dovedeasca astfel ca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana se rasfrange si in viata politica. La randul sau, Mircea Sferdean, in varsta de 29 de ani, a spus ca, in eventualitatea in care va fi ales ca presedinte al C.J., va continua lupta impotriva coruptiei, se va preocupa de atragerea de fonduri structurale si, nu in ultimul rand, se va preocupa de rezolvare unor probleme sociale.

Presedintele PRM Arad a anuntat, de asemenea, finalizarea listei de candidati pentru Consiliul Judetean si a listelor de candidati de consilieri in toate localitatile din judet, precizand insa, ca numele candidatului pentru postul de primar al Aradului va fi facut public doar la jumatatea lunii aprilie. “Obiectivul nostru pentru alegerile locale din luna iunie este acela de a obtine 15 % din voturile electoratului aradean”, a mentionat Ardelean.

Prezent la lansarea candidatului pentru presedintia CJ Arad, senatorul Gheorghe Funar, secretar general al PRM, coordonator al campaniei partidului pentru alegerile locale, a sustinut ca se asteapta ca PRM sa obtina 20-25 % din voturi in cel putin zece judete, printre care Arges, Bistrita-Nasaud, Botosani, Gorj, Hunedoara, Suceava si Vaslui. El a recunoscut faptul ca exista unele probleme in interiorul filialelor PRM din Iasi, Calarasi si Dolj, datorita unor neintelegeri, dar care vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.