Aflat in plina campanie electorala, primarul Eforiei, PSD-istul Ovidiu Brailoiu, a ajuns probabil la concluzia ca ar mai putea obtine un mandat daca ar imbata alegatorii.

Zis si facut! Asa ca, vineri seara, intr-unul din cluburile din Eforie Nord, mare petrecere, mare! Cu mic (a se citi minori) si mare, cei prezenti in club au baut carafe intregi de vin, bere, whisky si orice se gasea in bar, pe banii, presupunem, ai primarului.

Si pentru a nu incapea indoiala ca sponsorul ar putea fi altcineva, pe ritmuri de manele se putea auzi din cand in cand dedicatia: "Fara numar, fara numar, pentru primarul Brailoiu!". Fara numar mandatele, paharele, dedicatiile?

Va ramane probabil un mare mister. Asa cum au ramas si afacerile acestuia, ce au constituit obiectul unor dosare penale, dar care s-au ratacit, misterios, in timp. Membru PSD, ginere de fost sef de Inspectorat Judetean de Politie, frate al unui afacerist aflat in Top 300, apropiat al primarului de Constanta, Radu Mazare, acesta este, pe scurt, Ovidiu Brailoiu, omul numarul unu al orasului Eforie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.