Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat vineri, la Arad, ca exclude orice colaborare cu PNL, cata vreme in fruntea lui se afla actuala conducere, transmite corespondentul NewsIn.
„A existat o perioada foarte grea in Romania, intre 2001-2004, cand, fiind presedintele PNL, a trebuit sa muncim enorm pentru a ridica partidul de la 7 la suta la 20 la suta. Cei care atunci au fost in judetul Arad, ca in toate judetele tarii, muncind de la nivel de comuna, oras, municipiu, au fost Stolojan, Flutur, Valeriu Stoica si Mona Musca. Niciunul dintre cei care conduc astazi PNL nu au fost la firul ierbii. Nici Tariceanu, nici Bogdan Olteanu, nici Crin Antonescu, nici Norica Nicolai“, a declarat Theodor Stolojan.

Liderul PD-L a mai afirmat ca, liderii PNL vor sa participe la guvernare, pentru a-si urmari interesele de grup, sau individuale. „Cei care conduc azi PNL, la care se mai adauga Patriciu, au o viziune pe care o cunosc din perioada 2001-2004, impotriva careia am luptat tot timpul. Si anume, un partid de 8-10 la suta, care nu trebuie sa munceasca prea mult in teritoriu, dar cu fonduri foarte serioase, televiziunea publica, ziare si altele, sa se mentina tot timpul, cu acest scor, si care sa participe la orice fel de guvernare din Romania, negociind voturile date de cetateni pe interese de grup, interese individuale, ceea ce de fapt fac si in prezent, in mod netrasparent cu PSD.

Cu aceasta conducere a PNL, noi nu avem ce colabora. Daca acest partid, care are o traditie istorica, reuseste sa iasa din captivitatea in care este tinut de acest grup, in frunte cu Patriciu, Tariceanu, atunci, sigur, putem avea o discutie cu dansii“, a sustinut Stolojan.

Theodor Stolojan va participa, vineri seara, la Arad, la lansarea candidatilor PD-L pentru Primarie si pentru Consiliul Judetean. In cursul zilei, Stolojan a participat la inaugurarea unei piete agro-alimentare din municipiul Arad si a vizitat doua zone industriale. De asemenea, liderul PD-L va vizita si cele doua fabrici de vagoane din Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.