Polemica demarata de ceva vreme dintre prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, si liderul liberalilor Calin Popescu Tariceanu isi continua traiectoria agresiva, din ce in ce mai apriga, chiar daca pana la startul campaniei electorale mai este o luna de zile.

Totul a inceput odata cu apelurile repetate lansate de PD-L catre liberali, prin care ii indeamna sa paraseasca gruparea „petro-liberala“ si sa li se alature. In cel mai recent atac, Stolojan l-a acuzat pe Tariceanu ca se foloseste de logistica de la Guvern pentru campanie.

„A abandonat Guvernul, si-a abandonat atributiile de prim-ministru, foloseste în schimb toata logistica ca prim-ministru pentru a face munca politica pentru PNL“, a afirmat ieri Stolojan.

Prim-vicepresedintele pedelist l-a asemanat pe Tariceanu cu fostul premier Adrian Nastase in ceea ce priveste „munca pentru partid“. „Tariceanu nu foloseste zilele de sâmbata si duminica pentru lansarea candidatilor PNL, ci zilele de lucru“, a precizat Stolojan, care a remarcat ca aceleasi tactici le aplica si fostul premier PSD Adrian Nastase. „Va reamintesc ca acelasi lucru il facea si Adrian Nastase. Atunci, Tariceanu fiind în echipa mea de conducere a PNL critica aceste apucaturi, dar iata ca Tariceanu, pas cu pas, nu face decât sa preia aceleasi apucaturi proaste pe care le avea Nastase“, a spus Stolojan.

Totodata, el l-a acuzat pe Tariceanu de „incompetenta, dorinta de putere incredibila si lipsa de caracter“. Stolojan a reamintit ieri si de „alianta ascunsa“ PSD-PNL, care, in opinia sa, reprezinta o „combinatie toxica“ pentru România. Liderul democrat-liberal a mai mentionat ca, desi Guvernul Tariceanu este legitim, acest lucru nu este suficient, deoarece este „paralizat politic“, fiind „la santajul PSD“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.