Liviu Negoita va fi seful de campanie al lui Vasile Blaga pentru castigarea Primariei Capitalei.

Potrivit Ziua, ordinul a fost dat direct de la Cotroceni si transmis executantilor de catre liderul Emil Boc, sustin oficiali ai PD-L. In acest fel, seful de facto al partidului a pus capat ezitarilor lui Blaga.

In privinta lui Negoita, el va renunta la functia de sef de campanie al PD-L, in favoarea lui Adriean Videanu, urmand sa se ocupe exclusiv de campania candidatului pentru Bucuresti. Videanu
va coordona campania in tandem cu vicepresedintele Gheorghe Flutur.

Cum Flutur este la rindul sau candidat in aceste alegeri, luptindu-se pentru sefia Consiliului Judetean Suceava, practic, campania la locale a PD-L va fi condusa de Videanu si de Negoita, adica in familie (Videanu este nasul de cununie al lui Negoita).

Chiar daca anuntul oficial va fi facut abia dupa summit-ul NATO, conducerea PD-L a stabilit ca secretarul-general al partidului Vasile Blaga sa fie lansat in cursa pentru ocuparea postului de primar general. "Lucrurile sunt clare. Vasile Blaga va candida in proportie de 99,99%", au declarat surse din PD-L, citate de Ziua.

Dupa cum relateaza EVZ, in sondajele comandate de PDL, dar si de celelalte partide, Liviu Negoita se afla in topul increderii bucurestenilor. Din acest motiv a si fost ales ca sef de campanie. Calculul liderilor PDL a fost acela sa formeze un tandem cu Vasile Blaga.

Dat fiind ca pozitia de sef de campanie implica prezenta la toate actiunile electorale, ei spera astfel ca Negoita sa transfere din increderea sa si candidatului PDL.

Din 2000 pina in prezent, Blaga a fost conducatorul tuturor campaniilor prin care a trecut partidul, avindu-l adjunct pe Videanu. Daca actualul edil al Capitalei va prelua aceste atributii de la Blaga, va face echipa la nivel national cu vicepresedintele Gheorghe Flutur, care va avea in sarcina organizarea campaniei in judetele din zona Moldovei, relateaza Cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.