Toate cele 74 de persoane care au demisionat, in urma cu doua saptamani, din PNL Cluj au trecut in bloc la PD-L. Reprezentantii celor 74 de noi membri ai PD-L au fost prezentati, recent, presei, iar presedintele partidului, Emil Boc, a declarat ca grupul demisionarilor din PNL va avea cate un reprezentant in functiile de vicepresedinte in PD-L Cluj si in PD-L Cluj-Napoca.

De asemenea, noii membri vor avea asigurate cate un loc eligibil pentru Consiliul Local Cluj-Napoca si pentru Consiliul Judetean Cluj. Grupul celor 74 de demisionari din PNL a plecat din formatiunea liberala in urma cu doua saptamani, ca urmare a unor nemultumiri fata de conducerea organizatiei judetene. Demisionarii acuzau “atacurile nejustificate si nedemne exercitate de conducerea judeteana a PNL impotriva organizatiei municipale” si faptul ca “PNL este o anexa a PSD”.

Printre acestia se numara Adrian Popa, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, precum si cinci consilieri municipali, alaturi de vicepresedintele Organizatiei Nationale a Cluburilor Studentesti Liberale (CSL), presedintele CSL Cluj si presedintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului National Liberal. Emil Boc a spus ca vor mai veni in PD-L doi consilieri locali ai PNL, unul din Turda si celalalt din Campia Turzii, care vor aduce cu ei 110 liberali.

El a adaugat ca are semnale conform carora si liberali din alte organizatii ar urma sa treaca la PD-L, exemplificand in acest sens cu cazul unor membri ai organizatiei PNL Gherla. Reprezentantii demisionarilor din PNL au spus ca-i asteapta sa vina alaturi de ei si de Theodor Stolojan si pe alti liberali care sunt nemultumiti de apropierea PNL de PSD


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.