Premierul Calin Popescu-Tariceanu a ajuns, joi, la Drobeta-Turnu Severin, intr-o vizita de lucru la doua dintre principalele unitati economice din judetul Mehedinti.
Descinderea prim-ministrului a fost de fapt o incercare a liberalilor de a obtine ceva voturi la apropiatele alegeri. Vizita a debutat bizar, primarul municipiului si presedintele Consiliului Judetean plangandu-se ca nu au fost invitati sau anuntati oficial. „As fi vrut sa il intreb pe premier de ce a stopat lucrarile de investitii in ultimii patru ani, incepand cu blocurile ANL si gara din oras si terminand cu drumurile“, a declarat primarul municipiului, Constantin Dinu.

Tariceanu a fost insotit de candidatul PNL la Primaria Drobeta-Turnu Severin, Constantin Saceanu, directorul Regiei pentru Activitati Nucleare (RAAN), fara sa stie ca acesta ar fi, spun gurile rele, omul infiltrat de PD pentru a distruge organizatia judeteana liberala. Numele lui Saceanu a fost vehiculat alaturi de Mihai Stanisoara de catre liderul sindical Marin Condescu in „caracatita grupurilor de interese din jurul mineritului mehedintean“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.