Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a precizat ca formatiunea condusa de Emil Boc este in momentul de fata “cel mai mare vanator de candidati de primari”, comportandu-se ca un partid disperat.

“Cel mai mare vanator de candidati de primari din tara este PD-L, marele partid care pretinde ca e cel mai activ pe scena politica, dar care nu este in stare sa isi desemneze candidatul la Primarie si nu face nimic altceva decat sa apeleze la persuasiune si, in multe situatii, la santaj si la amenintarea primarilor in functie apartinand altor partide”, a afirmat vicepresedintele PNL, Norica Nicolai.

In opinia acesteia, prioritatile formatiunii conduse de Emil Boc sunt primarii liberali si social-democrati, situatie inregistrata ca urmare a faptului ca foarte multi oameni valorosi au fost indepartati de pe scena politica prin delegarea lor in Parlamentul European, iar altii si-au anuntat candidaturile pentru alegerile locale.

Reamintim ca inainte cu o zi, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu le-a atras atentia liberalilor din Dolj ca ii asteapta o campanie electorala care nu va fi o joaca. “Aceasta campanie electorala nu va fi o joaca, avem adversari pe care nu trebuie sa-i subestimam”, le-a spus Tariceanu liberalilor prezenti la lansarea candidatilor pentru Primaria Craiova si Consiliul Judetean Dolj.

El le-a cerut colegilor sai sa poarte un dialog cu oamenii, sa le prezinte realizarile Guvernului liberal si sa le demonstreze acestora ca PNL este un partid care isi respecta angajamentele.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.